A villanyszerelő, és a molett ruhák

A villanyszerelő, és a molett ruhák

Mostanában sok problémám van az otthoni elektromossággal. Sokszor megy el az áram egy-egy konnektorban, vagy csapja le a biztosítékot, ha több dolgot indítok el egyszerre. Ez, természetesen az internet elérésembe is beleszól, aminek következtében nem tudok se dolgozni, se bármit csinálni. Ki is hívtam egy villanyszerelőt, aki azt a diagnózist mondta, hogy az egész rendszer elavult, és cserélni kell mindent. Eleinte nagyon tiltakoztam ez ellen, de, amikor elment a net, miközben épp ruhákat böngésztem a kedvenc online butikomban, akkor valami elpattant.

molett ruhák nagy választékbanVágjunk bele a munkába! Ennek az volt az ára, hogy addig el kellett költöznöm otthonról, és az egyik barátnőmnél foglaltam a helyet. Kicsit féltem az együtt lakástól, mert már hallottam olyat, hogy az ilyen tönkreteheti a barátságot, de kellemeset csalódtam, ugyanis olyan volt az a három hét, mint a filmekben. Együtt főztünk, együtt ittunk, és együtt shoppingoltunk, annyi különbséggel, hogy utóbbit online. Megmutattam neki a kedvenc üzletem, és folyton azon a honlapon lógtunk, végig böngészve az összes új ruhát. Be akartunk vásárolni a nyári szezonra, és minden nap vártuk az új darabokat. A barátnőm sokkal jobban otthon van a divatban, ezért sokszor az ő véleményére hagyatkoztam, és eddig – be kell, hogy valljam – még nem csalódtam. Mindig is jól nézett ki, de most, mintha kivirult volna még jobban, hogy ott vagyok nála. Új értelmet nyert a csajos vásárlás. Az tény, hogy sok pénzt költöttünk ruhákra, de még így is sokkal olcsóbban jöttünk ki, mintha rendes franchise üzletekbe jártunk volna el. A legjobb, hogy ezek a ruhák sokkal jobbak, mint a plázákban, hiszen ott tömegáru van, a webshopban viszont annyira szóródik minden, hogy jóval kisebb az esélye annak, hogy ugyanazt a ruhát lássam minden második velem szembejövő nőn.
Egyik nap, amikor mentem a lakásomba ellenőrizni a villanyszerelőt, akkor a szaki megdicsérte a ruhámat, hogy milyen csinos vagyok benne. Először egy kicsit furcsa volt ez a nagy bókolás, de aztán rákérdezett, hogy honnan van, mert az utóbbi időben a barátnője sokat szenved a ruha vásárlással, ugyanis sehol se talál magának olyat, ami molett testalkatra való, és még tetszetős is. Rögtön megadtam neki az abutik linkjét, és megígértem, hogy ott biztosan vannak molett ruhák nagy választékban. Nagyon hálás volt nekem a segítségért, ezért ő cserébe a szavát adta, hogy többet nem fog cserbenhagyni az elektromos hálózat, ő személyesen gondoskodik róla. A végén, amikor befejeződött a munka, és elérkezett az átadás-átvétel napja, elmesélte nekem, hogy a barátnője mennyire boldog volt, amikor meglátta a butik választékát, és rögtön talált egy csomó darabot, amit azóta már meg is rendelt.

Mondják, hogy nem számít a külső, de azért a nőknek mindig is sokat számított a kinézetük, és igenis sokat tud dobni a hangulatunkon. Néha úgy érzem, hogy a lelkiállapotomhoz öltözöm, és nem is az időjáráshoz, az online butikban pedig minden hangulathoz vannak ruhák. Szóval, lehetek bármilyen: vidám, mérges, fáradt, bohókás – mindegyikhez találok valami olyat, ami ezeket tökéletesen ki is fejezi.
Az öltözködés több, mint az, hogy csak magamra kapok valamit, ahogy a ruhavásárlás is egyfajta rituálé, amikor nem szabad zavarni az elmélyülésben. És, hogy valami a férfiak javára is szóljon a webshopok részéről, az az, hogy nem kell elkísérni oda a hölgyeket, és végigmászni az összes boltot, miközben semmi kedvük nincs hozzá. Ezért ez nem csak a nőknek egy óriási előny, hanem a pasiknak is.

Miután visszaköltöztem a lakásomba, szinte hiányérzetem támadt, hogy nincs körülöttem senki, ezért bevezettük azt a barátnőmmel, hogy minden héten az egyik este shopping körutat tartunk az abutikban.