Villanyszerelés közben a CO2 palackról beszélgettünk

Villanyszerelés közben a CO2 palackról beszélgettünk

Egy villanyszerelő élete sem kockázatmentes, és az a legjobb, ha soha nem megy egyedül szerelni. Sosem tudhatod, mi fog történni, vagy ha éppen nincsen semmi veszély, jó, ha van kivel beszélgetni. Mindig viszek magammal valakit, amikor megyek valahova villanyszerelés miatt. Múltkor például egy családi ház teljes átvezetékelése miatt kellett kicsit messzebbre mennem. Maga a vezetékelés amúgy nem egy hosszú folyamat, csak ha teljesen új helyen vezeted be a vezetékeket, akkor a falat vésni is kell. Na, az viszont hosszadalmasabb művelet. Ilyenkor legalább a fél napot az adott házban töltöm, és van, hogy az ott lakóval is beszédbe elegyedek, legutóbb például a CO2 palack volt a téma.

Röviden, tömören onnan jött ez a téma, hogy éppen nagyban munkálkodtunk, amikor CO2 palackot hoztak a házhoz. Segítettek behozni is a lakónak, így nem kellett félbehagynunk a munkát. Miután elmentek, megkérdeztem, hogy melyik cégtől rendel, és milyen szolgáltatásaik vannak még. Ugyanis éppen azt terveztem, hogy leváltsam mostani szolgáltatómat. Elmondta, hogy a Gázpalackfutártól rendel, és nem csak új CO2 palackot lehet tőlük rendelni, hanem vállalnak töltést és persze cserét is.

CO2 palack

A nap kimerítő volt, így aznap már nem álltam neki utánanézni a Gázpalackfutárnak. Másnap viszont szabad voltam, így gondoltam, ideje kitanulmányozni kicsit a dolgokat. Felkeresem az oldalukat, és megnéztem mindent. A legjobban persze a CO2 palackokra voltam kíváncsi, és láttam is, hogy valóban lehetséges a CO2 palack töltése és cseréje is. Az egyértelmű, de a biztonság kedvéért kiemelték az oldalon is, hogy akkora CO2 palackot rendeljen az ügyfél, amekkora CO2 palackja van otthon is, vagy bárhol, ahol használja. Gondolom nem kell részletezni azt sem, hogy ez miért van kiemelve. Az oldalon az adott termékeknél az árak is fel vannak tüntetve, lehet telefonon rendelni, illetve van lehetőség visszahívás kérésére is. Én ezt nagyon szimpatikusnak tartottam, mert így garantált a gyors ügyintézés.

Végül a weboldalon talált információk alapján úgy döntöttem, hogy teszek velük egy próbát, és ha beválnak, akkor a továbbiakban tőlük rendelek CO2 palackot. Egy megbeszélt időpontban kihozták a rendelésemet, így nekem máris bizonyították, hogy amit megbeszélünk, az úgy is lesz. A későbbiekben sem kellett bennük csalódnom, így biztos vagyok benne, hogy ha bármikor CO2 palackra lesz szükségem, akkor a Gázpalackfutárra számíthatok!