Egy jó kis motorozás mindig fel tud villanyozni

Egy jó kis motorozás mindig fel tud villanyozni

Amikor eldöntöttem, hogy villanyszerelőnek tanulok tovább, akkor lényegében az volt a fő elképzelésem, hogy családi házak elektromos hálózatát fogom majd szerelni. Sőt, akár majd nagyobb építkezéseken, szállodáknál, plázáknál, társasházaknál is én szerelhetem a villanyt már a tervek elkészülése utántól!

A szakmai gyakorlatom után fel is vett egy jól menő villanyszerelő vállalkozó az alkalmazottjának. Nagyon felvillanyozott ez a lehetőség, mivel szakmai körökben népszerű és elismert volt az illető, ezért reméltem, hogy itt nagyon sokat fogok tudni majd fejlődni. Sajnos nagyot csalódtam… Ez a híres, tisztességes villanyszerelő legszívesebben csak a konnektorok beszerelését bízta volna rám, és semmi mást, ami még hozzá is tett volna valamit a szakmai tapasztalatomhoz. Ráadásul a kifizetések is elkezdtek csúszni, majd pedig ilyen-olyan ürüggyel mindig levonásra került belőlük valami.

Nagyot csalódtam a mezei villanyszerelőkben, ezért a felmondásom után úgy döntöttem, hogy inkább napelemes rendszerek telepítésével szeretnék foglalkozni. Ez bejött, és lett is egy jól menő napelemszerelő vállalkozásom végül.

Mivel nem voltak anyagi gondjaim, szabadidőmben nyugodtan űzhettem kedvenc hobbimat, a motorozást. Ha már befektet az ember egy új motor vásárlásába, persze nem a motorgumi árak fogják a földhöz vágni. Viszont azzal sajnos nem mindenki van tisztában, hogy a motorgumi kiválasztásánál nem elég azt eltalálni, hogy milyen modellű motorra mekkora gumit keresünk, hanem azt is fontos figyelembe venni, hogy milyen terepviszonyok és sebesség mellett használjuk a legtöbbet a járgányunkat.

A motortire.hu ezért nemcsak a motorgumi árak, hanem a különböző modellek és méretek tekintetében is széles választékot kínál. A megfelelően jó állapotú és biztonságos motorgumi meglétéről mindenki saját maga köteles gondoskodni, de azt senki sem mondja meg nekünk, hogy mennyi pénzt kötelező elkölteni akár egy használt, akár egy új motorgumira.

Ezt a motortire.hu sem fogja megtenni, hanem mindenki saját belátására bízza, hogy az olcsóbb, vagy a drágább termékek közül választ. Van, hogy páros akciók is meghirdetésre kerülnek. Akik tehát spórolni szeretnének, azoknak ezeket is érdemes figyelnie.

Amint már említettem, a motorgumi vásárlást illik tudni azzal kezdeni, hogy tisztában vagyunk vele, hogy milyen típusú motorunk van, és arra mekkora gumit kell felszerelni. A motortire.hu-n találunk egy részletes keresőt, illetve számos különböző kategória fület. Ha tehát ezeket tudjuk, és a megfelelő helyre kattintunk, már minden bizonnyal olyan ajánlatokkal találjuk majd szemben magunkat, amelyek valóban előnyösek lehetnek a számunkra.

Ha pedig megtaláltuk az ideális motorgumit, és az immáron a virtuális kosarunkban landolt, leginkább két lehetőség közül érdemes választani. Ha vidéken élünk, akkor a legkényelmesebb opció élni az országos kiszállítás nyújtotta előnyökkel, hogy hamar és hosszas ügyintézés nélkül hozzájussunk a megrendelt motorguminkhoz.

Amennyiben viszont meg tudjuk oldani, hogy eljuttassuk a járgányt Budapestre, a motortire.hu rendelkezik ott egy kitűnő partner szervizzel, ahol jófej csapat dolgozik. Ha azt kérjük, hogy itt végezzék el majd a gumicserét, akkor még az új kerekek kibontásával sem kell majd bajlódnunk – hiszen a szervizesek mindent elintéznek nekünk, a motorra felszállva pedig csak mennünk kell hazáig egy próbakört az új motorkerekeinken… ennyire egyszerű az egész!

Azok, akik panaszkodtak eddig, hogy milyen nehéz az ideális motorgumi megtalálása, abba vajon nem gondoltak bele, hogy a villanyszerelés vagy a napelem telepítés azért mégiscsak tízszer bonyolultabb? Mindegy is, hiszen a motortire.hu-n mindenki egyszerűen megtalálja, amit keres!