Egyen póló a villamossági szakiknak is jár! Így mindenki tudja, kik vagyunk.

Egyen póló a villamossági szakiknak is jár! Így mindenki tudja, kik vagyunk.

Amikor koncertre megyek, mindig látom azokat az embereket, akiknek a pólóján a STAFF felirat díszeleg. Persze, mindenki tudja, mit is jelent ez, mivel is jár. De sosem gondoltam bele, hogy mennyire hasznos is lehet egy ilyen póló. A boltokban mindenki az egyenruha miatt tudja megkülönböztetni az eladókat, a sportcsapatoknál is sokat számít az egyenruha.

Ebből jött az az ötletem, hogy nekünk is egyenruhánk lesz! A csapat minden tagja kapni fog egy olyan pólót, amin rajta lesz, hogy TEAMVILL, ami már-már a megkülönböztető jelzőnkké vált.

Ahhoz, hogy nagyobb mennyiségben rendeljek pólót, kicsit alaposabban fel kellett térképeznem a lehetőségeinket. Egy olyan üzletet kellett találnom, ahol nem csak kis mennyiségben tudnak dolgozni. Ezért tehát kizártam azokat az üzleteket, amiknek nincsen webshopja. Az is fontos volt, hogy a lehető legjobb ár-érték arányban tudjam megvenni ezeket a pólókat a villamossággal foglalkozó kollégáimnak.

A hosszas keresgélés után a lolmarkt.hu bizonyult a legjobb választásnak. Itt reális áron lehet jó minőségű pólókhoz jutni és nem akadály nekik nagytételben való gyártás sem. Persze vannak üzleteik, ahol lehet rendelni és el is készítik, amit az ember kért, de van webshopjuk is, ahol le lehet adni a nagyobb tételes rendeléseket is.

A rendelt mennyiség miatt ingyenesen ki is szállították a pólókat, így postaköltséget sem kellett fizetnem. A pólók nagyon jó minőségűek voltak és nagyon szép lett a nyomat is, igaz, nem volt valami bonyolult tervezés. Láttam már olyat, hogy ferdén nyomtattak pólót, de erre a cégre ez nem jellemző.

Így most már szuper egyen-pólókban dolgozhatunk.