Így spóroltunk a babakocsira

Így spóroltunk a babakocsira

A férjem korábban villanyszereléssel és ilyesmivel foglalkozott. Értett már korábban is az ilyen műszaki dolgokhoz, így aztán egy-két barátjával közösen alapítottak egy vállalkozást. Nagyon hamar beindult a dolog, rengetegen hívják őket szereléssel kapcsolatban.

Ez pedig elég jó bevételt jelent a számunkra még mindig, sokat tudtunk spórolni már az évek alatt. Ekkor már ilyen anyagi háttérrel úgy döntöttünk, hogy a babaprojektbe is bele tudunk kezdeni. Sok mindent el kell tervezni, ha az ember babát szeretne. Átalakítottuk a lakást is szépen lassan, ez ugyebár könnyen ment, hiszen a férjem és a barátai meg tudták oldani közösen a felújítással kapcsolatos dolgokat. Ami már nagyobb fejtörést okozott, az a babakocsi vásárlás volt. Fogalmunk sem volt róla az elején, hogy pontosan mit is szeretnénk, mik az elképzelések és igények. Aztán ugyebár azt sem tudtuk, hogy hol kellene keresgélnünk, mert nem ismertünk egy olyan üzletet sem, amiről biztosan tudtuk volna állítani, hogy profik és jó babakocsikat árulnak. Így hát az egyetlen lehetőségünk, ami volt, az volt, hogy megkérdeztük az ismerősöket, akiknek már van babájuk.

Egy ismerős ajánlotta a babakocsik.hu weboldalt, ugyanis ők is onnan vették a babakocsit, amit már legalább egy éve használnak. Megnéztük a weboldalt, és utána már jobban képbe kerültünk azzal, hogy mi pontosan mit szeretnénk. Megnéztünk utána több másik boltot is és összehasonlítottuk a kínálatot. De végül a babakocsik.hu mellett döntöttünk, mert ott találtuk meg azt a babakocsit, ami a legjobban elnyerte a tetszésünket. Az oldal felépítése egyébként nagyon jó, átlátható, így könnyedén tudtunk bogarászni a babakocsik között. Igaz, amelyiket mi kinéztük, az egy kicsit drágább volt, de aztán végül úgy gondoltuk, hogy a babakocsi ugyebár egy több éves befektetés, ha úgy nézzük. Nem egy hónapig használjunk, hanem sokkal tovább, így viszont belegondolva az ár nagyon is kedvező. A babakocsik mellett egyébként a weboldalon ott van a részletes leírás, sőt, vannak képek is. Illetve megtalálható a bolt nyitvatartási ideje is.

Mi megvettük azt a babakocsit és nagyon örülünk neki, hogy sikerült rátalálni erre a boltra, így, hogy most már ez a babakocsi nálunk van, el sem tudom képzelni milyen lenne, ha nem ez a babakocsi lenne, ha egy másikat választottunk volna.