Ha kifogy a tintapatron, én innen szoktam pótolni

Ha kifogy a tintapatron, én innen szoktam pótolni

Mert bármilyen meglepő, egy villanyszerelőnél is kifogyhat a tintapatron és szüksége lehet utánpótlásra. Az én titkos oldalam a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron. Innen mindig kedvezményes áron tudom megrendelni azokat a termékeket, amik már jól beváltak.

A vírusnak köszönhetően újra az eredeti szakmámban dolgozok, villanyszerelőként. Eleinte kicsit furcsa volt újra ezt csinálni, de aztán szépen belerázódtam a dologba. Most már ott tartok, hogy heti 4 nap munkával annyit tudok keresni, mint korábban a másik munkahelyemen 5 nap alatt. Azt hiszem, ez egyáltalán nem mindegy.

De attól még, hogy egy ilyen “rázós” területet választottam ismét, természetesen nekem is ugyanazok a hétköznapi dolgok fordulnak elő az életemben. Mint, hogy például kifogy a tintapatron a nyomtatóból és újat kell rendelnem.

Ahogy azt már említettem a bevezetőben, az én tuti beszállítóm a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron. Ez egy olyan, ahol különféle nyomtatóhoz való alkatrészeket lehet rendelni és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nagyon-nagy kedvezménnyel.

Egyrészt, önmagában elérhető egy darabár kedvezmény minden egyes termékre, már akkor is, ha csak két darabot vásárolunk belőle. Három darabtól felfelé pedig még nagyobb az az összeg, amit spórolhatunk vele. Az aztán meg már csak hab a tortán, hogy nem csak ezzel a módszerrel lehet megnyirbálni a költségeinket.

A nyomtatoalkatresz.hu oldalon ugyanis nem csak az eredeti Epson, HP, Lexmark és társai… termékek közül lehet rendelni, kedvezménnyel ugye a több darab esetében, hanem ezeknek az olcsósított verzióiból is. Tehát a név nélküli, utángyártott termékek is elérhetők ezen az oldalon, sokkal, de sokkal olcsóbbért, mint az eredeti dolgok.

Az, hogy valami utángyártott, egyáltalán nem jelenti azt, hogy rosszabb a minősége. Lehet, hogy kevesebb ideig bírja, hamarabb kifogy mondjuk egy tintapatron, de arányaiban nézve még így is jobban jár az ember, ha abból rendel többet, mert még akkor is olcsóbban jön ki, mintha az eredetit választaná. Nyilván ezt eszköze válogatja, meg kell nézni, mert nem mindenből van márkajelzés nélküli opció, de a legtöbb termékből elérhető.

A nyomtatoalkatresz.hu-n egyébként még egy csomó minden más nyomtatással és nyomtatókkal kapcsolatos terméket is lehet találni és aztán megrendelni, szintén a már említett mennyiségi kedvezménnyel. Én például papírt is rendszeresen innen rendelek, mert egyszerűen nem éri meg lemenni érte hagyományos értelemben a boltba. Itt két kattintásért cserébe kihozza a futár.

Ha pedig nem pont Epson gépetek van otthon, mint nekem, akkor se csüggedjetek, hanem nézzétek végig a kínálatot. Biztos vagyok benne, hogy találtok megfelelő márkát az igényeitekhez, mert egyszerűen rengeteg féle eszköz kapható a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalon. És a sok-sok márkán belül rengeteg a különböző típusú termék. Szóval ha valami ilyen eszközre van szükségetek, akkor már ismeritek a tökéletes oldalt hozzá.

nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron