Elektromos hálózatot a székhelyen is kell telepíteni

Elektromos hálózatot a székhelyen is kell telepíteni

Ha alapítottál már vállalkozást akkor tudhatod, hogy mennyi munkával jár és mennyi mindenre kell figyelni. Én nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy belevágjak e. Viszont amióta vállalkozó vagyok megkaptam azt a szabadságot, amire vágytam. Egy cég ugyan 0-24-es munka, viszont az időmet mégis én osztom be. ez a szabadság pedig hiányzott. Így, ha este van időm, akkor dolgozok, ha kora reggel szeretnék, arra is van lehetőségem. Bármikor eljöhetek, ha a gyermekemnek szüksége van rám vagy valami történt és sürgősen ott kell lennem.

Annyi a bevételem, amennyit dolgozok. Ez pedig tökéletesen megfelel számomra. Sőt, ha növekedni fogunk, akkor pedig még többet is. Nyilván nem csak a bevétel a fontos, de egy vállalkozás szempontjából nem az utolsó szempont.

Mielőtt létrehoztam a céget, nagy fejtörést okozott a székhely kiválasztása. Éppen ezért az interneten keresgéltem, hátha találok valami jó helységet, hogy ne a saját lakásomat kelljen bejelenteni. Nem szerettem volna a magánéletemet is belevonni a munkába, teljesen elszerettem volna határolódni tőle. A nagy keresgélés közepette találtam rá a Topcégalapítás oldalára. Itt nagyon sok hasznos információt megtaláltam, amire csak szükségem volt. És nem csak a székhely kiválasztásában tudnak segítséget nyújtani, hanem még a cégalapításban is, ahogy a nevük is mutatja.

Ha elakadtál és segítségre lenne szükséged, akkor őket csak ajánlani tudom. Szakmailag kiemelkedőek és mindent megtesznek azért, hogy az ügyfelük elégedett legyen. Háromféle cégalapítási csomag közül is lehet választani annak megfelelően, hogy neked éppen mire van szükséged. A weboldalon a csomagokról minden részletet megtalálsz. Milyen költségei vannak, mit tartalmaz, stb.

A kft alapítás minimum tőke esetében is szívesen segítenek. A cégalapítás minden lépésében segítséget nyújtanak és nem engedik el a kezed. Ha szükséged van ilyen szintű segítségre, akkor az egyik cégalapítási csomagok biztosan neked is nagy segítség lehet majd.

kft alapítás minimum tőke

Amennyiben iparűzési adó mentes székhelyet szeretnél választani, akkor erre Újlengyelben van lehetőség. Ezt a Topcégalapítás csapata is felajánlja. Viszont a könyvelőddel mindenképp érdemes lehet átbeszélni ezt a dolgot, hiszen nem mindenkinek az iparűzési adó mentes székhely a legjobb választás. Beszéljétek át a költségeidet és ha úgy látjátok, hogy ez számodra megfelelő lehet, akkor vágjatok bele.

Az oldalon a cégalapítás minden lépéséről tájékoztatnak segítségnyújtásképpen. A cégalapítás előtti teendők közé tartozik a könyvelő megbízása és a közös munka elkezdése. Ugyanis közösen meg kell beszélni, hogy ki lesz a cégvezető, milyen jutaléka lesz, mi lesz a cégforma, milyen adózási módok vannak és melyik lesz a neked legmegfelelőbb, és a 20T1041-es nyomtatványt a cégalapítás napján postázni kell. Ezt a NAV előszeretettel ellenőrzi, így erre mindenképp figyelj. Ha valaki mégis azt mondaná neked, hogy ez nem lényeges, ráér, akkor ne hallgass rá.

E mellett meg kell még határozni azt is, hogy mi legyen a cég neve, hol legyen a székhelye, milyen tevékenységi körei lesznek és a jegyzett tőkét is meg kell állapítani.

Ha ezekkel megvagy, akkor jönnek a cégalapítás utáni teendők: Bankszámla nyitása 8 napon belül, ahová a jegyzett tőkét elhelyezed, 5 napon belül a Kereskedelmi és Iparkamarába is be kell jelentkezni illetve 15 napon belül a NAV-hoz is be kell jelentkezni. Viszont van egy jó hírem, ha ez annak nevezhető: a helyi önkormányzathoz nem kell bejelentened a vállalkozásodat. Ennyivel kevesebb dolgot kell észben tartani.

Amennyiben a cégalapítás mellett a székhelyszolgáltatást is igénybe vennéd, vagy csak arra lenne szükséged, akkor a weboldalon minden fontos információt megtalálsz róla, amire csak szükséged lehet. Amennyiben ezt a szolgáltatásukat választod, akkor 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínálnak. Ha nem lennél elégedett velük, akkor 60 napon belül lemondhatod őket.

A székhelyszolgáltatásban már 11 éves tapasztalattal rendelkeznek, így a szakmai tudásuk és a gyakorlatuk talán már nem is vitatható. Szorosan együtt működnek jogászokkal is, így a jogszerű eljárás mindig adott lesz.

Már több, mint 15.000 elégedett ügyféllel rendelkeznek. Ez számomra azt mutatja, hogy valóban megbízhatóak és érdemes rájuk bízni a székhely feladatait.

Miben nyújtanak segítséget? Nem kell külön irodát bérelned, havonta egyszer ingyenesen lehet tőlük tárgyalót igényelni. A postai leveleket és küldeményeket minden esetben átveszik és továbbítják számodra. A székhelyre érkező hatóságokat törvényszerűen fogadják. Ha valami probléma adódna, akkor nem a saját otthonodban fognak intézkedni a hatóságok, hanem a székhelyeden.

Könnyítsd meg te is a saját vállalkozásoddal kapcsolatos tennivalókat és amit nem szükséges, azt ne te végezd el. A székhelyszolgáltatás nagy terhet tud levenni a vállunkról, éljünk is vele.

Ha szívesen igénybe vennéd a szolgáltatásaikat, legyen szó a cégalapításról, a kft alapítás minimum tőkével vagy a székhelyszolgáltatásról a Topcégalapítás csapata tökéletes választás.